Kilka pytań w jednym temacie.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grisza85
    Drive
    • 2005
    • 84

To sprawdź czy czasami radio nie połyka cały czas prądu.
  • henio
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 631

Witam, więc mam pytanie , chciałbym zmienić kierunki na błotnikach z pomarańczowych na białe czy będą migać na biało czy pomarańczowo? .Białe lepiej się prezentują , ale jak na biało migają to i migacze koło lamp trzeba by było zmienić , a nie wiem czy to możliwe bo po lifcie były trochę inne lampy i nie wiem czy podejdą migacze do starych lamp.Czy może to tylko kwestia wymiany żarówki, nie robiłem tego jeszcze także proszę o opinie gdyby ktoś to przerabiał.Drugie pytanie to wiszące linki od ręcznego, jak kupiłem auto to od razu żona mówiła że jakieś " kable od spodu wiszą" :x .Popatrzyłem pod spód i niby wszystko wygląda orginalnie, nie ruszane tam gdzie najbardziej widać to są zaczepione na takie chaczyki do podwozia.Nie wiem czego tak to rozwiązali bo przecież można by było zrobić ładne korytko w podwoziu i je tak ładnie wsadzić , a tak bardzo je widać.Nie jest to problem mechaniczny bardziej kosmetyczny i dlatego się pytam czy ktoś to też przerabiał.Może po lifcie to poprawili, nie wiem.I ostatnie pytanie, co można , albo nie można zamocować na moim dachu.Mam tylko plastikowe zaślepki na dachu, i nie wiem czy można zamocować do nich np,. bagażnik czy trzeba założyć np relingi .No właśnie czy zamontowanie relingów wiąże się wierceniem i odłączenie podsófitki? bo ja nie widzę żadnych zaczepów na relingi.Są tylko dwie listwy plastikowe na dachu i nic więcej nie widać, może je się gdzieś zciąga :roll: Prosiłbym o jakieś podpowiedzi czy warto się w to bawić , czy lepiej pójśc na piwko :lol:

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Relingi, kiedys na poczatku byly opisywane. Jak zdejmie sie podsufitke, to tam widac, w ktrych miejscach ma sie to przykrecic i przebic(przewiercic) Ta listwa chyba moze zostac.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Relingi, kiedys na poczatku byly opisywane. Jak zdejmie sie podsufitke, to tam widac, w ktrych miejscach ma sie to przykrecic i przebic(przewiercic) Ta listwa chyba moze zostac.
        Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...